Wandafwerking in Heerlen

Wij zijn u graag van dienst in alle soorten wandafwerking. Kiest u voor modern en strak of liever voor structuur en een authentieke look? Onze schilders zijn meer dan schilder alleen. Ze helpen u graag bij het creëren van de juiste sfeer en weten als geen ander uw ideeën te vangen en deze om te zetten naar de praktijk. In ons uitgebreide assortiment vindt u vrijwel alles. Van behang tot verf en andere soorten wandbekleding.

Afgestemd op uw interieur

Voordat we aan de slag gaan, gaan we eerst met u om tafel. Om te bespreken wat uw wensen zijn, welke sfeer u wilt creëren en hoe u wilt dat uw woning eruit komt te zien. Onze ervaren schilders helpen u bij het selecteren van het juiste materiaal en de kleurstelling. Hierbij houden we altijd rekening met uw interieur, de bouwstijl van uw woning en natuurlijk uw persoonlijke smaak. En heeft u al een gedetailleerd idee van hoe u het wilt hebben? Dan helpen we u snel en vakkundig bij het plaatsen van het materiaal van uw keuze.

Kies ook voor kwaliteit: schakel de vakmannen van ons schildersbedrijf in voor de afwerking van de wanden in uw woning. Bel voor een afspraak of een vrijblijvend advies. We helpen u graag!